Tuesday, 10 May 2016

bunga telur dari sarung telur???

                              Assalamualaikum semua...

                 rasanya sudah lama tak bersiaran dikala blog ini dah                        terlalu bersawang...jadi,saya nak kasi clear sket blog..
               insyAllah..saya akan update dari masa ke semasa.
               mungkin ramai yang tertanya-tanya sarang telur? 
                              nie dia sarung telur...

so,pada sesiapa yang sedang mencari bunga telur untuk sebarang majlis serendah rm1.50 sen boleh hubungi ayie-01112390258@01123844535 untuk sebarang pertanyaan...(harga tak termasuk postage)harga tertakluk kepada meterial yg dikehendaki.

  

Tuesday, 10 November 2015

bile hujan.....laparnya....

assalamualaikum semua....

kali nie nak kongsi gamba berkenaan hobi la pulak....asek promote je..kang bosan pulak,jadi saya ambil keputusan untuk tambah satu collum hobi sebagai bacaan ringan-ringan pengujung blog nie...
dalam musim hujan macam nie mmg tak dinafikan sesetengah kawasan pasti banjir...saya juga pernah mengalami situasi sebegini sebab kampung sy memang selalu kerap banjir.cuma dua,tiga tahun nie mmg tak banjir...alhamdulillah...
banyak kerja nak buat kalau ditimpa musibah banjir.nak kemas,bersihkan rumah yang masuk lumpur,belum lagi yang binatang berbisa sesat dan bau yang sungguh kurang menyenangkan kat sekeliling rumah.
tapi,yang seronoknya lepas banjir cari je lopak air mesti ade ikan tersangkut...mulalah aktiviti menangkap ikan guna tangan...ahahaha...
tuh antara kenangan waktu banjir dulu...
so,berbalik kat hobi saya mase ujan adalah.....
makan...hehehe.
so,selalu suke masak yang simple-simple je.main campak-campak yang penting sedap dan kenyang.
ahahaha...nugget je rupenya...
sedap makan salad ngan thousand island...
chicken roasted(bahasa mat salleh tak tahan..ahaha)
selain tu hobi lain pon ade...suke gak bertanam...musim hujan nie lah pokok saya gemuk-gemuks...siap ada yang berbunga(*nampak malas nak siram)
cactus ku dah berbunga...

preloved dan tudung

assalamualaikum semua...

hari nie nak kongsi gamba mase buat jualan preloved kat scarf station butik di shah alam seminggu lepas...temankan adik jual tudung dsb kat sana..haaa....dah tukar bidang ke?tak de lah...hahaha..
saje meriahkan suasana kat sane...sambil tuh snap lah beberapa keping gambar untuk tatapan...
pin

tudung

akhir skali posing ala comel...ahahaha!!!:P
mane preloved nye..hahaha...preloved tak sempat nak snap...apepon thank you pada yang sudi singgah sebentar untuk baca entry nie:)...
kepada sesiapa yang berminat nak usha tudung yang dijual bolehlah hubungi lin-0173156145

Friday, 30 October 2015

terima kasih...

assalamualaikum semua.....
maaf kepada semua sebab agak terhad masa nak berblog kebelakangan ni...jadi ni antara yang sempat sy snap majlis perkahwinan  yang diadakan di hulu langat...terima kasih sebab sudi menjemput sy bagi memeriahkan majlis akak....
saya harap akak berpuas hati dengan perkhidmatan kami...


kepada sesiapa yang nak order candy buffe pun boleh saja hubungi saya untuk keterangan lanjut....

Thursday, 24 September 2015

chocolate fountain

assalamualaikum semua...
hari ni saya nak promote chocolate fountain...
mungkin ramai kalangan blogger dah tau ape tuh chocolate fountain?
sekarang chocolate fountain setiap hujung minggu di D'catelia senawang.kat sana juga ada car booth sale.
kami menawarkan perkhidmatan chocolate fountain budged bermula dari rm200.percuma 1/2 kg chocolate terbaik.
  area lembah klang,seremban,nilai klia,putrajaya.
sesuai untuk semua majlis.
hubungi ayie-01123844535
untuk dapatkan pakej yang lain...
(info:booth promosi hanya untuk sementara dan akan berpindah tmpat lain...untuk menikmati chocolate fountain bermula dari harga rm1.ada marshmallow,biskut,muffin panas dari oven,dan buah)
p/s:mailah singgah:)

salam aidiladha....

assalamualaikum semua...
hari nie merupakn hari yang bermakna bagi seluruh umat islam menginsafi erti sebuah pengorbanan.
kami di kedai cenderahatiku mengucapkan 
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
kepada semua warga blogger yang beragama islam dan seluruh umat islam.tak lupa kepada sahabat yang mengenali saya,insyAllah kalau ditakdirkan kita pasti bersua muka...
thank you verry much...

Saturday, 5 September 2015

bunga telur (orange)

assalamualaikum semua...
terima kasih lagi sekali kepada semua yang sudi mengunjungi blog ini,kepada semua yang mungkin saya terlepas pandang untuk mengunjungi blog anda saya pohon kemaafan.kepada yang sudi follow saya pasti saya akan follow sekali,thank you to all.
hari nie mood nak buat bunga telur dah kembali.kali nie saya cari kaler orange+hijau.
dan inilah hasilnya.kalau nak order cam biasa lah syarat-syaratnya.

*order kene dibuat 2 bulan awal

*deposit 50% perlu dibayar terlebih dahulu
* penghantaran hanya di lembah klang dan seremban dan cas penghantaran akan dikenakan...
(seeloknya ambil sendiri bagi mengelakkan cas penghantaran)
*rm1.80-oder 50 pcs
*rm1.70-order 100pcs
*rm1.60-order250pcs
*rm1.50-order500pcs keatas